Νεκρή εντοπίστηκε στην Τουρκία μια 30χρονη κοπέλα. Βρέθηκε με χειροπέδες και πλαστική σακούλα στο κεφάλι ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία καθώς στο σπίτι δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης μα ούτε και πάλης. 

Η 30χρονη Kristina Novitskaya, διερμηνέας στο επάγγελμα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή Bodrum, με τα χέρια της δεμένα με χειροπέδες πίσω στην πλάτη της και με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι.

Το μυστήριο γύρω από τα αίτια του θανάτου της μεγαλώνει καθώς σύμφωνα με έρευνα της Αστυνομίας, δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του σπιτιού της. Η κεντρική είσοδος του διαμερίσματός της ήταν κλειδωμένη και το κλειδί βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ τα παράθυρα ήταν, επίσης, κλειστά.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν εντοπίστηκε κάνενα ίχνος πάλης. Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά φίλοι και συγγενείς της άτυχης κοπέλας αναφέρουν ότι η 30χρονη δεν είχε κανένα λόγο για να βάλει τέλος στη ζωή της.
Η νεαρή κοπέλα ήταν «κλειστός» χαρακτήρας και δεν συνήθιζε να πολυμιλάει για τη ζωή της. Στην Τουρκία εργαζόταν ως διερμηνέας και δασκάλα χορού. Φίλος της από το Κίεβο αναφέρει πως θεωρεί απίθανο να αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική αστυνομία πιστεύει πως έπασχε από κατάθλιψη, αφού η δουλειά της είχε μειωθεί κατά πολύ λόγω της πανδημίας. Το πτώμα της βρέθηκε σε καθιστή θέση σε μια καρέκλα στη μέση του δωματίου.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις τοπικές αρχές.