Nammos Dubai: Η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν διαφορετική από τις άλλες, καθώς στην Ελλάδα, αλλά και στα περισσότερα μέρη του κόσμου τα μέτρα λόγω κορονοϊού κράτησαν τους ανθρώπου περιορισμένους στο σπίτι, με κλειστή την εστίαση και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Δισεκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να γιορτάσουν ιδιωτικά στο σπίτι τους την αλλαγή του χρόνου. Υπήρξαν όμως και μερικά σημεία του πλανήτη που «δεν γνώρισαν» locκdownτις περασμένες γιορτές. Ένα από αυτά ήταν το εξωτικό  Ντουμπάι, στο οποίο διασκέδασαν και  άλλαξαν τον χρόνο πολλοί Έλληνες celebrities.

Παρότι ανακοινώνει καθημερινά κρούσματα, το Ντουμπάι θεωρείται covid free, δεν έχει μέτρα lockdown και τα μαγαζιά εστίασης λειτούργησαν κανονικά με ξέφρενα πάρτι και μουσικά σόου. Επώνυμοι Έλληνες της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού χώρου διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο διάσημο Nammos Dubai, το «αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos. Το χλιδάτο εστιατόριο έχει ανοίξει στην παραλία Τζουμέιρα, που αποκαλείται η «Ελβετία του Περσικού Κόλπου» και οι φρέσκες πρώτες ύλες για το μενού του λέγεται ότι φτάνουν στο Ντουμπάι αεροπορικώς από την Ελλάδα.

Στο πανάκριβο club restaurant έλαβε χώρα ένα εκρηκτικό ρεβεγιόν την  Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλοπρεπές μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον «θρύλο» των μεγαλύτερων αθηναϊκών clubs, Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η  Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και πολλοί άλλοι. Στο Ντουμπάι έκανε αλλαγή χρονιάς και ο γνωστός τενίστας  Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε το Cipriani για τη διασκέδασή του.