Εφόσον είσαι λάτρης του NBA και ταυτόχρονα των γρήγορων αυτοκινήτων, τότε μπορείς να κάνεις δική σου τη Ferrari F355 Spider (1998) του πρώην παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστα και νυν αναλυτή Shaquille O’Neal.Το μοντέλο δημοπρατείται από την εταιρεία Bring-a-Trailer, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν την προσφορά τους.

Η Ferrari F355 του “Superman” -όπως ήταν το παρατσούκλι του Shaq- έχει διανύσει μόλις 11.909 χλμ. ενώ, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει τον ύψους 2,16 μ. πρώην NBAer έχει τροποποιηθεί ανάλογα. Συγκεκριμένα, έχει απομακρυνθεί τόσο η υφασμάτινη οροφή όσο και η δεξαμενή καυσίμου, με την τελευταία να μεταφέρεται κάτω από το μπροστινό καπό.

Η Ferrari του “γίγαντα των παρκέ” τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα των 3,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 375 ίππους και πλαισιώνεται από ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο φέρει ασημένιο χρώμα, ενώ στο εσωτερικό έχουν ενσωματωθεί aftermarket καθίσματα με αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας και λογότυπα “Superman” στα προσκέφαλα.

Επιπροσθέτως, έχει ενσωματωθεί ένα custom ηχοσύστημα με ηχεία Alpine, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth.

Σημειώνεται πως η μεγαλύτερη τρέχουσα προσφορά που έχει υποβληθεί είναι 47.000 δολάρια (38.380 ευρώ), με τη δημοπρασία να ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες.