Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Αιτία  ένα post του Στέφανου στο twitter, που ήρθε για να προκαλέσει έναν μίνι πανικό στα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για “αναγκαστικές αλλαγές” που γίνονται στη ζωή μας και οι οποίες έρχονται σε στιγμές που μπορεί να μην θέλουμε αλλά είναι απαραίτητες για την εξέλιξή μας.

“Μερικές φορές, υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που δεν είναι γραφτό να συνεχίσουν να υπάρχουν. Μερικές φορές, οι αλλαγές που δεν θέλουμε να γίνουν είναι οι αλλαγές που μας ωριμάζουν. Μερικές φορές, η απομάκρυνση είναι ένα βήμα προς τα εμπρός. Αρχίστε να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, τώρα. Δεν ζούμε αιώνια. Ζούμε μόνο τη στιγμή” έγραψε ο Τσιτσιπάς στο twitter.

Το μυαλό όλων, πήγε αυτόματα, σε αλλαγή προπονητή για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος από τα πρώτα του τενιστικά βήματα, έχει ως head coach τον πατέρα του, Στέφανο.

Η σχέση τους έχει περάσει πολλά, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχουν λίγοι που υποστηρίζουν ότι έχει έρθει ο καιρός ο Τσιτσιπάς να κάνει μια βασική αλλαγή στο προπονητικό του επιτελείο, προσλαμβάνοντας έναν έμπειρο προπονητή που θα τον οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο.

Αυτός ο προπονητής, εικάζεται πως είναι ο Πάτρικ Μουράτογλου με τον οποίον συνεργάζεται, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, θα μπορούσε απλά να είναι ένα από τα πολλά αινιγματικά post του Τσιτσιπά ο οποίος δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη του στα social media, προκαλώντας πολλές φορές με τις απόψεις του.