Σε αναζήτηση φορ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός αφού ο Αχμέντ Χασάν δεν πρόκειται να επιστρέψει σε φουλ δράση πριν το τέλος Φεβρουαρίου.

Ο Αιγύπτιος για έναν ακόμα μήνα δεν θα μπορεί να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς –κάτι τέτοιο θα γίνει σταδιακά- και μέχρι να βρεθεί σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης θα χρειαστεί αρκετός χρόνος. Οι υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη καθιστούν αναγκαία την προσθήκη ενός φορ, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Μαρτίνς δεν φαίνεται ότι εμπιστεύεται τον Κάιπερς.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, γι’ αυτό έχουν ήδη καταρτίσει μια λίστα με υποψηφίους επιθετικούς.

Σε αυτή βρίσκονται κυρίως παίκτες που έχουν εμπειρία από την Ελλάδα και θα χρειαστούν πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής. Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι οι Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας), Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Αλ Ιτιχάντ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ) και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (Νότιγχαμ). Όλοι τους έχουν κοινό πως δεν είναι μόνιμα βασικοί την τρέχουσα σεζόν, αλλά έχουν αποδεδειγμένη ποιότητα. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ, εφόσον κριθεί τελικά αναγκαίο να υπάρχει μια ακόμη προσθήκη.