Ο 50 Cent κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συντρόφου του Ντάφνι Τζόι, για δυσφήμηση, αφότου εκείνη κατηγόρησε τον ράπερ ότι τη βίασε και την κακοποίησε σωματικά.

Σύμφωνα με το Page Six, ο ράπερ ισχυρίζεται ότι το μοντέλο τον κατηγόρησε ότι την έβλαψε μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος κατέθεσε αίτηση για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια του 11χρονου γιου τους, Σάιρ, αφού η ίδια κατονομάστηκε σε μήνυση ως εργαζόμενη στο σεξ του Sean «Diddy» Combs.

Στην αγωγή, ο 50 Cent αναφέρει ότι η ανάρτηση της Τζόι στο Instagram έχει περισσότερα από 22.000 likes, γεγονός που προκάλεσε ζημιά στην επαγγελματική του φήμη, στην υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού και προκάλεσε σχόλια μίσους εναντίον του στο διαδίκτυο.

Ο ράπερ επισύναψε επιστολή που έστειλαν οι δικηγόροι του στην 37χρονη Τζόι στις 2 Απριλίου, απαιτώντας να αφαιρέσει την ανάρτηση και να ανακαλέσει τη δήλωσή της. Ωστόσο, η Τζόι αρνήθηκε και οι δικηγόροι της φέρονται να ζήτησαν εκατομμύρια δολάρια και να εγκαταλείψει τη μάχη για την κηδεμονία προκειμένου να αφαιρέσει την ανάρτηση.

Ο 50 Cent αποκαλεί τις απαιτήσεις «ξεκάθαρα εκβιαστικές». Ζητά αποζημίωση πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια και δικαστική εντολή για να αφαιρέσει η Τζόι την ανάρτηση και να μην κάνει άλλα δυσφημιστικά σχόλια για εκείνον.

Σε δήλωσή της προς το Page Six, η δικηγόρος του 50 Cent, Ρίνα Τζέιν, δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι της δόθηκεν άφθονες ευκαιρίες να ανακαλέσει μια ψευδή και κακόβουλη κατηγορία για αντίποινα, η κα Ναρβάεζ [σ.σ. το πραγματικό όνομα της Τζόι] επέλεξε ντροπιαστικά να παρέμβει στη σχέση του 11χρονου γιου της με τον αγαπημένο του πατέρα, αποκαλώντας τον ψευδώς “βιαστή”. Το κίνητρο πίσω από αυτό φαίνεται να είναι η ατυχής εμπλοκή και η λανθασμένη αφοσίωση της κας Ναρβάεζ στον κ. Combs, ο οποίος πιστεύουμε ότι υπογράφει αυτή την επίθεση και για τον οποίο ο κ. Τζάκσον [σ.σ. ο 50 Cent] έχει προειδοποιήσει την κα Ναρβάεζ και άλλους για πολλά χρόνια».

50 Cent: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον αντίπαλο του, Diddy

Διαβάστε ακόμη: