O κινηματογράφος είναι η καλύτερη λύση, δεδομένου ότι προσφέρει μία άλλου είδους εμπειρία, αλλά μέχρι να κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες τα πολυαναμενόμενα “Mission: Impossible 7”, “Barbie”και “Oppenheimer”, βρήκαμε ορισμένα “διαμαντάκια” που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix μέχρι να μπει ο Ιούλιος.

The Breakfast Club

Το Breakfast Club είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του ’80, καθώς είχε εξαιρετική απήχηση σε κοινό και κριτικούς, ενώ το σύνολο των ηθοποιών που, αργότερα, έπαιξε σε άλλες παρόμοιες ταινίες απέκτησε το παρατσούκλι “Brat Pack”. Η ταινία αφηγείται την ιστορία πέντε εφήβων από διαφορετικές σχολικές κλίκες, οι οποίοι εκτίουν το Σάββατο την τιμωρία τους υπό την επίβλεψη του αυταρχικού υποδιευθυντή του σχολείου τους.

Blood & Gold

Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό. Πρόκειται για μία γερμανική ταινία, η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες της χρονιάς και βρίσκεται (σήμερα) στην 3η θέση του top 10 του ελληνικού Netflix.

Run Rabbit Run

Μια χωρισμένη μητέρα αναστατώνεται από τους ισχυρισμούς της μικρής της κόρης ότι έχει αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, ανακινώντας το οδυνηρό παρελθόν της οικογένειάς της.

Groundhog Day

Η ιστορία ακολουθεί τον Φιλ Κόνορς, έναν αλαζονικό μετεωρολόγο της τηλεόρασης, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ στο Πανξατόνι της Πενσυλβάνια στην ετήσια Μέρα της Μαρμότας, βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο στο χρόνο και αναγκασμένο να ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Αφού υποκύπτει στον ηδονισμό και σε αμέτρητες απόπειρες αυτοκτονίας, αρχίζει σιγά σιγά να επανεξετάζει τη ζωή του και τις προτεραιότητές του.

Darkest Hour

Πολεμική δραματική ταινία του 2017 σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ και σενάριο Άντονι ΜακΚάρτεν. Η ταινία αφηγείται τις πρώτες μέρες του Ουίνστον Τσόρτσιλ ως Πρωθυπουργoύ του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της Κρίσης του Πολεμικού Υπουργικού Συμβουλίου του Μαΐου 1940, που απεικονίζει την άρνησή του να συνάψει συνθήκη ειρήνης με τη Ναζιστική Γερμανία εν μέσω της προέλασής της στη Δυτική Ευρώπη.