Πηγή από το χώρο αποκάλυψε στην ιστοσελίδα TMZ ότι η επιστροφή θα γίνει μέσω της υπηρεσίας streaming του HBO, και ότι θα πρόκειται για έναν κύκλο λίγων επεισοδίων που θα ρίχνει μια ματιά στις ζωές της Κάρι, της Μιράντα και της Σάρλοτ λίγα χρόνια μετά.

Οι αρχικοί 6 κύκλοι του Sex & the city είχαν προβληθεί από το HBO κατά τα έτη 1998-2004, ενώ την σειρά ακολούθησαν 2 ταινίες, το 2008 και το 2010.

Με τούτα και με κείνα, η ηθοποιός που ερμήνευε τον ρόλο της Σαμάνθα, Κιμ Κατράλ, φάνηκε να κουράζεται από την πολυετή συμμετοχή της στο έργο.

«Ξεπέρασα τα όριά μου ερμηνεύοντας την Σαμάνθα Τζόουνς γιατί αγάπησα το Sex & the city. Ήταν ευλογία με πολλές έννοιες, αλλά μετά την δεύτερη ταινία μπούχτισα», είχε πει η ηθοποιός το 2019 σε συνέντευξή της στο Observer.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν με αντικαθιστούσαν με κάποια άλλη ηθοποιό αντί να σπαταλάνε χρόνο στο να με παρενοχλούν. Το όχι σημαίνει όχι», είχε δηλώσει η Κατράλ χαρακτηριστικά.

Πέρα από το «τσούγκρισμά» της με την παραγωγή της σειράς, η σχέση της ηθοποιού με τις συμπρωταγωνίστριές της- και συγκεκριμένα με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- έχει επίσης ψυχρανθεί.

Το 2018, η Πάρκερ, μιλώντας στην εκπομπή «Watch What Happens Live», είχε εκφράσει την πικρία της για την στάση που τηρεί η Κατράλ απέναντι στις άλλες 3 ηθοποιούς της θρυλικής παρέας.

Συγκεκριμένα, η Κατράλ είχε νωρίτερα δηλώσει πως δε βλέπει καμία από τις άλλες τρεις ηθοποιούς σα φίλη της, γεγονός που φαίνεται να πλήγωσε την Πάρκερ.

«Αναστατώθηκα γιατί εγώ θυμάμαι αλλιώς την κοινή μας εμπειρία. Είναι θλιβερό, γιατί για μένα αυτή η εμπειρία μας έφερε κοντά. Σαν εμπειρία ήταν μεν επαγγελματική, έγινε δε προσωπική με τα χρόνια, γιατί μιλάμε για πολλά χρόνια από τις ζωές μας. Αυτό που λέω ελπίζω να επισκιάσει άλλες δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα», είπε η Πάρκερ, «σημαδεύοντας» με τα βέλη της την συμπρωταγωνίστριά της.

«Το ότι περάσαμε τόσα χρόνια κάνοντας κάτι που είχε απήχηση σε τόσο κόσμο ήταν προνόμιο», κατέληξε.