Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα γοητείας σου και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις πια πολύ καλά. Με ένα αληθινό και λαμπερό χαμόγελο μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και να γοητεύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό πρέπει να ενημερωθείς και να οργανωθείς, να μάθεις πώς πρέπει να περιποιείσαι σωστά τα δόντια σου, χωρίς να τα επιβαρύνεις και αν βρεις τρόπους που θα κάνουν το χαμόγελό σου να δείχνει πιο λευκό και λαμπερό. Συγκέντρωσα, λοιπόν, όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που είναι ικανά να δώσουν στα δόντια σου αυτό που χρειάζονται για να λάμψουν ξανά και να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

  •  Βουρτσίζεις τα δόντια σου ιδανικά 3 φορές την ημέρα για 3’; Αν όχι βάλε χρονόμετρο ή βάλε να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι.Αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσεις για να τα καθαρίσεις καλά. Γιατί λευκό χαμόγελο χωρίς πεντακάθαρα δόντια δεν γίνεται!
  •  Τα 3’ που θα αφιερώσεις για το βούρτσισμα δεν είναι ανάγκη να βάλεις όλη σου τη δύναμη. Δεν είναι στοίχημα αν θα καταφέρεις να καταστρέψεις όλο το σμάλτο με μερικά μόνο βουρτσίσματα. Όλα είναι θέμα πίεσης, αυτής που πρέπει να βάλεις έτσι ώστε να καθαρίσεις τα δόντια σου αλλά να μην τα καταστρέψεις.
  • Ένα βασικό οδοντιατρικό tip εδώ είναι αν είσαι, για παράδειγμα, δεξιόχειρας να βουρτσίζεις με το αριστερό. Έχει αποδειχτεί ότι δεν καταβάλουμε πίεση στα δόντια, όταν δε χρησιμοποιούμε το ”καλό” μας χέρι. Έπιπλέον είναι σημαντικό να βουρτσίζεις με κυκλικές κινήσεις.
  •  Απλώσου στο χώρο και μάθε να ελίσσεσαι με την οδοντόβουρτσά σου. Πρέπει η οδοντόκρεμα να φτάσει σε όλα τα δόντια, οπότε όταν είσαι μπροστά στον καθρέφτη μην κάνεις μόνο αυτά που βλέπεις. Βούρτσισε καλά και τα πίσω δόντια αλλά και τη μέσα μεριά της οδοντοστοιχίας σου. Α, και μην ξεχνάς τη γλώσσα σου! Θέλει κι αυτή το βούρτσισμά της. Μπορεί να σου ακούγεται αστείο αλλά πρέπει να το κάνεις.
  •  Χρησιμοποίησε τη σωστή οδοντόκρεμα, αυτή που έχει συστατικά που βοηθούν στη λεύκανση αλλά ταυτόχρονα περιποιούνται τα δόντια και δεν βλάπτουν το σμάλτο. Τέτοια συστατικά είναι το ασβέστιο, τα φωσφορικά άλατα και το φθοριούχο κάλι