Αποτροπιασμό προκαλεί το απάνθρωπο έγκλημα, που ήρθε στη δημοσιότητα, με θύμα ένα αγοράκι δύο ετών.  Θύτες; Οι παππούδες του μικρού, οι οποίοι τον στραγγάλισαν και στη συνέχεια τον έβαλαν στο φούρνο!

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Kemerovo της Ρωσίας. Πρωταγωνιστές ένας 52χρονος και μια 48χρονη, οι οποίοι μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δολοφόνησαν τον εγγονό τους Dima, γιατί δεν σταμάταγε να κλαίει. Αφού τον στραγγάλισαν, στη συνέχεια αποφάσισαν να τον πετάξουν στο φούρνο για να εξαφανίσουν τα ίχνη του.

Οι γονείς του παιδιού, η 20χρονη Maria και ο 25χρονος Dmitry Scherbakovy, είχαν αφήσει το παιδί στους παππούδες για να κάνουν κάποιες δουλειές και επιστρέφοντας να το πάρουν ήρθαν αντιμέτωποι με την υπέρτατη κτηνωδία.  Ανακάλυψαν τη σορό του παιδιού τους καλυμμένη με χιόνι στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία δήλωσε: «Βρέθηκαν τα ρούχα του παιδιού στο σπίτι, αλλά όχι το ίδιο. Δίπλα στο σπίτι, οι γονείς βρήκαν τη σορό του αγοριού. Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Η εργαστηριακή ανάλυση θα δείξει ακριβώς τα αίτια του θανάτου».

Ο Dima με τον πατέρα του