Το Victoria Square Project σε συνεργασία με το Μεταβατικό Σχολείο του ΚΕΘΕΑ φιλοξενεί στο σαλόνι του την έκθεση  Καθημερινές Πρακτικές, του ομώνυμου προγράμματος του ΚΕΘΕΑ για εφήβους. Από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έως την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 οι περαστικοί θα μπορούν να δουν το βίντεο και τα έργα της έκθεσης μέσα από τα παράθυρα του Victoria Square Project ( Ελπίδος 13).
Πώς βιώνουν την καθημερινότητα οι σημερινές έφηβες της γειτονιάς; Ποιος είναι ο ρόλος τους μέσα στην οικογένεια;  Με ποιο τρόπο ανταπεξέρχονται στη σημερινή πραγματικότητα;
Οι Adela, Ανδριάνα, Athina, Basmala, Christina, Daniela, Ersela, Khaye, Ornela, Roza, Zaira παρουσιάζουν τα έργα που δημιούργησαν  κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων γλυπτικής με τον Κώστα Σαχπάζη και θεάτρου με το Φοίβο Μαρκιανό, από τον περασμένο Φεβρουάριο έως τώρα.  Λόγω πανδημίας και εγκλεισμού  το πρόγραμμα προσάρμοσε την δομή και μεθοδολογία του,  προκειμένου  να υλοποιηθεί εξ αποστάσεως. Μέσα από εργαστήρια θεάτρου και γλυπτικής, οι συμμετέχουσες  μεταβαίνουν από την καραντίνα στην καθημερινότητα και από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Οι «Καθημερινές Πρακτικές»  σχεδιάστηκαν από τη Νιόβη Ζαραμπούκα – Χατζημάνου και τη Χριστιάνα Νάτσικα,  στο πλαίσιο συνεργασίας του Victoria Square Project με το ΚΕΘΕΑ .Αποτελούν μέρος του εκπαιδευτικού έργου του Μεταβατικού Σχολείου του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ και χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Πολιτισμού.