Το εξαπτέρυγο του άντρα της Δούρου, ο εξωθεσμικός Στασινός και το… νερό στη Λιβύη!
Έγινε ένα παιχνιδάκι στο Χρηματιστήριο με αφορμή μέρισμα 70 εκατ. το οποίο θα διανείμει η ΕΥΔΑΠ στους μετόχους της, κράτος-Πόλσον και ολίγους μικρομετόχους. Μετά τη συμφωνία συμβιβασμού στην οποία φέρεται να καταλήγει με το Δημόσιο αναφορικά με τα χρήματα που οφείλει και πρέπει να καταβάλει.
Ωστόσο, το αύριο της ΕΥΔΑΠ είναι ανεξάρτητο με έναν συμπτωματικό συμβιβασμό ο οποίος βρίσκει την εταιρία με ρευστά διαθέσιμα στα ταμεία της. Το ζήτημα είναι από δω και πέρα πώς η ΕΥΔΑΠ θα ασκήσει μάνατζμεντ τεχνοκρατικό και θα διαμορφώσει προοπτικές για τους μετόχους της. Η αρλουμπολογία, επομένως, έχει όρια. Προς το παρόν ο μέτοχος βλέπει μια διοίκηση να παρεμβαίνει σε διαγωνισμούς και να ακυρώνει, έστω μέσω ΣτΕ, αποφάσεις και αξιολογήσεις της αρμόδιας επιτροπής που η ίδια τοποθέτησε!!! Και μάλιστα αντί να δημιουργεί αυτόνομα εργαλεία αξιολόγησης, τρέχει και προσκολλάται στο ΤΕΕ και κάποιον Στασινό, ο οποίος λέει παντού πως είναι φίλος του Μητσοτάκη και με την ιδιότητα αυτή έχει αποκτήσει θεσμικό ρόλο ο οποίος δεν προβλέπεται ούτε από τους νόμους ούτε από το σύνταγμα.
Αντί να γίνεται, λοιπόν, η ΕΥΔΑΠ συνώνυμο του κάθε νταραβεριτζή εξωθεσμικού ας φροντιστή ο συριζαίος Σαχίνης -εξαπτέρυγο του άντρα της Δούρου- που για λόγους που ουδείς αντιλαμβάνεται τον κράτησαν στην ΕΥΔΑΠ, παρά την παταγώδη αποτυχία του στη ΔΕΠΑ, να την εκσυγχρονίσει. Και τον παρακαλώ: όχι άλλες αρλούμπες με το εμφιαλωμένο νερό! Τα ίδια έλεγε και ο Ν. Μπάρδης για το νερό στη Λιβύη και κατάντησε αρθρογράφος σε σάιτ που από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τζανακόπουλο προσκολλήθηκε στην αυλή του Κυριάκου!