Η Vivechrom ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο κάλεσμα της Κιβωτού του Κόσμου, προσφέροντας τα χρώματα για τη συντήρηση – βάψιμο του σπιτιού φιλοξενίας της στον Πειραιά, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το τετραώροφο οίκημα, το οποίο φιλοξενεί 25 κορίτσια, βάφτηκε με χαρούμενες αποχρώσεις εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, και απέκτησε την δική του προσωπικότητα, βάζοντας μια όμορφη νότα χρώματος στην γειτονιά του Πειραιά.

Η Vivechrom δηλώνει σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της αφιλοκερδούς προσφοράς, και ότι στέκεται δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας δράσεις που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας, εστιάζοντας στη θετική επίδραση που έχουν τα χρώματα στις ζωές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών.

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες και πρωτότυπες δράσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα, καταλήγει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.