Για να ξέρετε…

Πρώτον, η αύξηση κεφαλαίου της Alpha θα εγκριθεί στη γενική συνέλευση των μετόχων με συντριπτική πλειοψηφία! Οι πληροφορίες λένε πως έχουν ήδη συγκεντρωθεί οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις…

Δεύτερον, ο Πόλσον μπορεί στη γενική συνέλευση όντως να καταψηφίσει την αύξηση, όμως οι πληροφορίες λένε πως τελικά θα συμμετάσχει ασκώντας πλήρως τα δικαιώματα του!

Τρίτον, το ποσοστό του Πόλσον φέρεται να έχει υποχωρήσει από το 6,5% στο 5,6%! Έχει μεγάλη σημασία για λόγους πολλούς και ποικίλους να γνώριζαν οι μέτοχοι πότε ακριβώς ο Αμερικανός Κερδοσκόπος προέβη σε πωλήσεις… Την ακριβή ημερομηνία!

Τέταρτον, έχει επίσης μεγάλη σημασία να πληροφορηθούμε το αποτέλεσμα των ερευνών που πιθανόν έκανε η Επ. Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να ελέγξει εάν υπήρξαν φαινόμενα υποτιμητικής κερδοσκοπίας με την μετοχή της Alpha bank λίγο πριν ανακοινωθεί επισήμως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Διότι οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για fund στο Λονδίνο (ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω;) το οποίο διαχειριζόταν 30 εκατ. μετοχές της Alpha, τις οποίες δανειζόταν, πωλούσε, αγόραζε και επέστρεφε!

Alpha: Υποτιμητική κερδοσκοπία