Το Netflix μόλις δημοσίευσε το επίσημο trailer για το «365 Days: This Day», το επερχόμενο sequel του συναρπαστικού ερωτικού δράματος «365 Days» που κυκλοφόρησε το 2020.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη ταινία ο Μάσιμο (Michele Morrone), ένας ελκυστικός μαφιόζος, κράτησε φυλακισμένη για 365 μέρες τη Λάουρα (Anna Maria Sieklucka) μέχρι να τον ερωτευτεί. Εύλογα η ταινία δέχτηκε τα πυρά φεμινιστικών οργανώσεων για τα sex politics της, στην πράξη αυτό μεταφράστηκε σε ακόμα περισσότερα views, καθιστώντας την μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Netflix. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος το λάτρεψε και ήδη η τριλογία ανανεώθηκε για τρίτη ταινία.

Το αρχικό «365 Days» έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούνιο του 2020.

Στο δεύτερο φιλμ η Λάουρα, ενώ θα παντρευτεί τον Μάσιμο βιώνοντας μαζί τον απόλυτο έρωτα, στη συνέχεια φαίνεται να βαριέται τη ζωή της μαζί του τώρα που δεν την κρατά φυλακισμένη, οπότε ξεκινά το φλερτ με έναν μπράβο και σχηματίζεται ένα «ερωτικό τρίγωνο» μεταξύ τους.

Ακολουθεί το «καυτό» trailer:

Για την ιστορία, η πρώτη ταινία είχε φτάσει στην κορυφή και γενικότερα στα Top 10 του Netflix σε πάνω από 90 χώρες ανά τον κόσμο καθώς και στην Ελλάδα.

Το «365 Days: This Day» θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Netflix.