Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 30χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην πλάτη και τελικά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως δήλωσε η ίδια, έμεινε έκπληκτη διότι «δεν είχε καμία ιδέα» πως ήταν έγκυος.

Η ιστορία της Natasha Hardie ξεκίνησε όταν πήγε στο γιατρό της επειδή ένιωθε πόνους στην πλάτη. Αμέσως την μετέφεραν ως έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο Crosshouse, κοντά στο Kilmarnock. Η 30χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είπε: «Πριν από τη μαγνητική τομογραφία με ρώτησαν αν θα μπορούσα να είμαι έγκυος. Είπα όχι. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς δεν είχε συμπτώματα, ούτε ήταν πρησμένη ενώ είχε κανονικά περιόδους. Μετά την μαγνητική τομογραφία η Natasha Hardie άρχισε να έχει συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα.

Αμέσως ειδοποίησε το προσωπικό και της παρείχαν βοήθεια. «Έκαναν ένα γρήγορο υπερηχογράφημα και είδαν πως υπήρχε ένα μωρό που ερχόταν».

Μόλις 44 δευτερόλεπτα αργότερα, η 30χρονη γέννησε ένα κοριτσάκι που ζυγίζει 5 κιλά. Το προσωπικό του νοσοκομείου έπρεπε να επικοινωνήσει με τη μαμά της, Σούζαν Κόλβιν, για να της πει τα νέα έκπληξη.

Η Natasha πρόσθεσε: «Το τελευταίο πράγμα που ήξερε η μαμά μου ήταν ότι πήγαινα για μαγνητική τομογραφία — λίγες ώρες αργότερα επέστρεφα σπίτι με ένα μωρό! Αλλά είναι η καλύτερη έκπληξη όλων των εποχών».

Η οικογένεια όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ενθουσιάστηκε με το νέο μέλος της οικογένειας.