Τρεις πρώην αλλά και νυν μεγαλόσχημοι παράγοντες του επιχειρείν, του εφοπλισμού αλλά και του τραπεζικού συστήματος, βρίσκονται στο στόχαστρο των διεθνών αρχών, που ήδη έχουν εκπέμψει τα σχετικά σήματα στις εγχώριες αρχές, που άνοιξαν φακέλους και ξεκινούν την διερεύνηση κρίσιμων υποθέσεων!
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η Ιντερπόλ φέρεται να έχει στείλει σήμα σχετικά με την διερεύνηση εταιρικού σχήματος, στο οποίο μέτοχοι είναι πλείστοι όσοι επιχειρηματικοί και εφοπλιστικοί παράγοντες, καθώς και πρώην προβεβλημένος τραπεζίτης που ουσιαστικά ηγείται του εν λόγω εταιρικού σχήματος, που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε συμμετοχή σε τραπεζικό φορέα!
Κύκλοι των Αρχών κρίνουν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή και η εμπλοκή της Ιντερπόλ σε κάθε περίπτωση προδιαθέτει για κάτι τέτοιο!
Από εκεί και πέρα, στις αστυνομικές αλλά και στις Ανεξάρτητες Αρχές έχει αποσταλεί σήμα από διεθνείς φορείς, σχετικά με την δραστηριοποίηση στη χώρα μας, ενός εφοπλιστή με πλείστες όσες δραστηριότητες, που έχει ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις την ώρα τούτη, αλλά και ενός επιχειρηματικού παράγοντα για τον οποίο έχουν ζητηθεί στοιχεία σχετικά με την δραστηριοποίηση του στη χώρα μας, από τα Εμιράτα!
Αστυνομικοί κύκλοι σε συνεργασία με Ανεξάρτητη Αρχή έχουν  ήδη ξεκινήσει  την διερεύνηση των σχετικών φακέλων που έχουν αποσταλεί καθώς και την αναζήτηση στοιχείων γύρω από την δραστηριοποίηση τους στην Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη: