Για την έγκαιρη και άρτια ολοκλήρωση των έργων υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσμεύεται η Intrakat, απαντώντας σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή των έργων, λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Η Intrakat χαρακτηρίζει άριστη τη συνεργασία της με την Περιφέρεια Αττικής και σημειώνει ότι το έργο προηγείται του χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί εγκαίρως.

Η ανακοίνωση της Intrakat για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ειδικότερα, η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας” γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του.

Τι αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής

Με αφορμή μιας σειράς αναρτήσεων στα ηλεκτρονικά κυρίως μέσα ενημέρωσης, όπου γίνεται αναφορά σε υπηρεσιακό έγγραφο για διακοπή εργασιών της αναδόχου εταιρείας του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», η Περιφέρεια Αττικής ξεκαθαρίζει ότι:

1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.

3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έχει δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων με το μεγάλο αυτό εγχείρημα πλευρών.