Μία 15χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή της στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie φωτογραφία.

Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας, δείχνει την 15χρονη Μελίκε Γκιουν Καναβουζλάρ, να έχει μοιραία πτώση από την ταράτσα τετραόροφης πολυκατοικίας στην Τουρκία.

Στο βίντεο φαίνεται μία γυναίκα να περπατάει στο πεζοδρόμιο και όταν αντιλαμβάνεται το κορίτσι να πέφτει από ψηλά κάνει πίσω βήματα. Το άτυχο κορίτσι προσγειώνεται λίγα μέτρα δίπλα από την γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε σοκ βλέποντας το κορίτσι να κείτεται στο έδαφος.

Πώς η 15χρονη έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Mirror», η έφηβη γλίστρησε όταν της έπεσε το τηλέφωνό της και στην προσπάθειά της να πιάσει τη συσκευή έχασε την ισορροπία της.

Η τουρκική αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά την τραγωδία που συνέβη στην πόλη Ορτάκα της επαρχίας Μούγκλα στη δυτική Τουρκία στις 12 Οκτωβρίου.

Ύστερα από τη μοιραία πτώση της 15χρονης, διασώστες και αστυνομικοί μετέβησαν γρήγορα στο σημείο και βοήθησαν τη σοβαρά τραυματισμένη, πριν μεταφερθεί σε κρατικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η έφηβη μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην πόλη Μούγκλα της νοτιοδυτικής Τουρκίας και εκεί έδωσε μάχη για τη ζωή της επί 18 ημέρες, αλλά παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών η 15χρονη απεβίωσε.

Προσοχή ακολουθεί σκληρό βίντεο με την πτώση της 15χρονης στην Τουρκία:

 

Διαβάστε ακόμη: