Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι αυτές τις ημέρες – εκτός ίσως από τον εμβολιασμό σας – τα τηλεοπτικά κανάλια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα έχουν προγραμματίσει να δείξουν όσες ταινίες δεν έχουμε δει τόσο καιρό εξαιτίας της πληθώρας των reality εκπομπών. Αν λοιπόν έχετε “τερματίσει” τις πλατφόρμες περιεχομένου αυτή την περίοδο, έχετε το νου σας μήπως πετύχετε πάνω στο ζάπινγκ τις παρακάτω ταινίες:

Μεγάλη Τετάρτη 

Μεγάλη Τετάρτη: Στις 10 το βράδυ ο Alpha έχει το Ψάχνοντας τον Νέμο, και δε σας νοιάζει που είναι μεταγλωττισμένο, πρώτον διότι μπορείτε να το δείτε με τα παιδιά, ανίψια σας και δεύτερον έτσι θα θυμηθείτε την πρώτη φορά που το είδατε στη ζωή σας.

Ψάχνοντας τον Νέμο

Στις 11 και 10 το Mega δείχνει την ταινία Επτά Χρόνια στο Θιβέτ, μια ταινία που ουδεμία σχέση έχει με το παρακάτω αγαπημένο μας τηλεοπτικό ενσταντανέ, αλλά σίγουρα αξίζει να ξαναδείτε.

Μεγάλη Πέμπτη

Μεγάλη Πέμπτη: Το Star μπαίνει ήδη από το μεσημέρι στο παιχνίδι, προβάλλοντας την original Πεντάμορφη και το Τέρας στις 13:10. Στις 3 και 15 έχει την κωμωδία The Bucket List, με τους Jack Nicholson και Morgan Freeman, και αμέσως μετά, στις 15:15 έχει το The Blind Side, όπου πρωταγωνιστεί η Sandra Bullock – που βραβεύτηκε και με Όσκαρ για την εν λόγω ερμηνεία της.

Watch The Blind Side | Prime Video

Μεγάλη Παρασκευή 

Μεγάλη Παρασκευή: Αν ξυπνάτε αχάραγα και έχετε όρεξη να ρίξετε ένα καλό κλάμα, στις 6:50 το Mega δείχνει το Κράμερ εναντίον Κράμερ, με την Meryl Streep και τον Dustin Hoffman.  Στο ίδιο κανάλι, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έχει σε α΄ προβολή μια από τις λιγότερο γνωστές ταινίες με πρωταγωνιστή τον Chadwick Boseman, με τίτλο Marshall.

مركز سمت للدراسات The Green Mile Under the Microscope | مركز سمت للدراسات

 

Το Star έχει προγραμματίσει για την ίδια μέρα ένα φοβερό σερί ταινιών, που ξεκινάει στη μία και 10 με την Mulan (του 1998), συνεχίζει με το Brooklyn στις 3 και 15, το The Imitation Game στις 5:30, το Lion στις 9 και το The Green Mile στις 11:30. Εντάξει, στο ενδιάμεσο έχει πολλές διαφημίσεις, θα προλάβετε να κάνετε όλες τις δουλειές σας, μέχρι και στον Επιτάφιο να πάτε.

Την ίδια μέρα στις 10 το βράδυ ο Alpha έχει την “Θεωρία των Πάντων“, σε περίπτωση που θέλετε πάλι να κλάψετε με ταινία, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Μεγάλο Σάββατο 

Μεγάλο Σάββατο: Κάθε Πάσχα βλέπουμε τις Ανθισμένες Μανόλιες, την ταινία του Herbert Ross που βασίστηκε στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Robert Harling. Τώρα, αν σας πέσει “βαρύ” να ξυπνήσετε στις 5:30 το πρωί, όταν και έχει προγραμματίσει την προβολή το Mega, θα το κατανοήσουμε.

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού» στον Alpha | Tetragwno.gr

Το βράδυ, 15 λεπτά πριν την (κανονική) Ανάσταση, ο Alpha έχει την ταινία Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.