Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει το καλοκαίρι και στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για τη συνέχιση της συνεργασίας τους που κρατάει εδώ και μία οκταετία.

 «Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που θέλει τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντως, έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές και δίνει προτεραιότητα στις προτάσεις που έχει από το κανάλι που ανήκει και μόνο αν δεν τα βρει θα κοιτάξει τις άλλες προτάσεις που της έχουν γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προτείνει τη θέση της κριτή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για την επόμενη σεζόν, κάτι όμως που δεν δείχνει να βλέπει και με πολύ καλό μάτι η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.