Σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιοάν Μολό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γάλλου ακραίου ο οποίος «αναγεννήθηκε» με την έλευση του Μπόλονι και μάλιστα κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να παραχωρήσει τον Δεκέμβριο τον 31χρονο παίκτη.

Η έλευση του Λάζλο Μπόλονι, που τον γνωρίζει από τη Γαλλία, αλλά και η ανάγκη εύρεσης λύσεων στη θέση του δεξιού μπακ, οδήγησαν τον Ρουμάνο να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή σε ρόλο οπισθοφύλακα. Ο Μολό ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε αυτή τη νέα θέση και καθιερώθηκε αντί του Φακούντο Σάντσες.

Εφόσον ανανεώσει ο Μολό πιθανότατα δεν θα προορίζεται ως πρώτη επιλογή δεξιού μπακ, αφού η αρχική σκέψη είναι εφόσον αποχωρήσει ο Σάντσες να αποκτηθεί ένας κλασικός δεξιός μπακ ποιότητας. Πάντως στο «τριφύλλι» κρίνουν πως ο Γάλλος, που μετρά φέτος συνολικά 21 εμφανίσεις, μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.