Σε ηλικία 51 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι σειρές «Έχω παιδιά» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αττικής, μαζί με τη σύντροφό του.
Ο σκηνοθέτης φέρεται να αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, παρουσιάζοντας πόνο στην πλάτη και δυσκολία στο περπάτημα. Λίγη ώρα αργότερα υπέστη ανακοπή και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διονύσης Φερεντίνος: Η πορεία του στην τηλεόραση
Ο Διονύσης Φερεντίνος είχε εργαστεί σε αρκετές γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, μεταξύ των οποίων οι «Υπέροχα πλάσματα», «Νύφες» και «Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού».
Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA, «Η νταντά της γειτονιάς», η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου.
Ο σκηνοθέτης ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.
Διαβάστε ακόμη:
- Να ανοίξουν λογαριασμοί στον Προμηθέα για τη σκανδαλώδη φάμπρικα με τα «3Χ3»
- Χωριάτικο: Υπόθεση «μαμούθ» με 520 εταιρείες – 56 συλλήψεις για απάτη άνω των €100 εκατ.
- Pizza Fan: Αδήλωτα έσοδα άνω των 150 εκατ. ευρώ και πιέσεις σε καταστήματα
- 28η Οκτωβρίου: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων και της μαθητικής παρέλασης