Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για το τηλεφώνημα που έκανε μέσα στο καλοκαίρι στην Ναταλία Γερμανού, όταν κυκλοφοόρησαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού.
«Το καλοκαίρι είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα. Εγώ ήμουν στη Χαλκιδική. Μπαίνω και με βλέπω split με τη Ναταλία. Της τηλεφώνησα και της είπα πως ό,τι κι αν γίνει – ακόμα δεν είχε οριστικοποιηθεί ούτε η ώρα, ούτε αν θα είμαστε στο Σαββατοκύριακο – ποτέ μα ποτέ δε θα υπάρξει ανταγωνισμός.
Σέβομαι και εκτιμώ τη Ναταλία. Σε αυτή τη θέση είναι πάρα πολλά χρόνια και είναι η βασίλισσα» είπε η Φαίη Σκορδά.
Σε άλλο σημείο, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και στην περίοδο αλλαγώς που βρίσκεται λέγοντας: «Είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα, αλλά αλλαγές όμορφες. Μπορεί ένας κύκλος να τελειώνει γιατί έρχεται κάτι πιο όμορφο και για καλό λόγο. Εγώ τώρα είμαι στο Σαββατοκύριακο. Είναι περίεργο για μένα μετά από τόσα χρόνια στο καθημερινό.
Δεν πρέπει να αποδείξουμε ούτε ποιοί είμαστε, ούτε αν αξίζουε. Αλλά κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Η αλήθεια όμως είναι ότι, εγώ τα τελευταία χρόνια έχω κάνει αρκετές αλλαγές, δεν έχω ηρεμήσει. Έχω αλλάξει εκπομπές, κανάλια, ώρες, ζώνες…Κάποια στιγμή λες λίγο να ηρεμήσω».
Τέλος, για τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη, η Φαίη Σκορδά είπε: «Για να μάθετε πότε παντρεύομαι, πρέπει να μάθω εγώ πρώτα. Σύντομα. Να ηρεμήσω και θα οργανωθούν όλα σε έναν μήνα. Δε θα το κρύψω. Είναι κάτι πολύ χαρούμενο, είναι γνωστό. Δε θα το κρύψω. Είμαι πολύ χαρούμενη».
Διαβάστε ακόμη:
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: 3,5 ώρες η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες
- Φορολογική απάτη εκατομμυρίων ευρώ στην αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο», συνελήφθη ο ιδιοκτήτης Άγγελος Γιαννακόπουλος
- Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα 5 σταθμοί της Γραμμής 3 από σήμερα έως την Πέμπτη, πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Νέα αποκάλυψη: Και στα Paradise Papers ο Μαυραγάνης – Περίεργες διασυνδέσεις με εταιρεία στη Μάλτα και τον στοιχηματικό τζόγο