Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μπασκετμπολίστα Έντριαν Πέιν!

Ο Έιντριαν Πέιν πυροβολήθηκε εν ψυχρώ στο Ορλάντο της Φλόριντα χθες τα ξημερώματα ενώ την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή, μέσω των social media, ο πρώην συμπαίκτης του Τζάρεντ Σάλιντζερ.

Λίγες ώρες αργότερα είδε το φως της δημοσιότητας και ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού δέχθηκε τον θανατηφόρο πυροβολισμό.

Σύμφωνα με το «FOX35» της Φλόριντα, στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του Πέιν να φωνάζει για βοήθεια και στη συνέχεια μιλούσε με την άμεσο δράση λέγοντας «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησαν το παιδί μου. Δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο μιας και όταν ο ίδιος ήταν 13 ετών είδε τη μητέρα του να πεθαίνει μέσα στην αγκαλιά του από σοβαρή κρίση άσθματος (εξ ου και το δικό του πρόβλημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει την καριέρα), ενώ ο ίδιος έψαχνε απεγνωσμένα να βρει τον αναπνευστήρα της.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή δολοφονίας του Έντριαν Πέιν:

Ο Έιντριαν Πέιν ήταν μόλις 31 ετών όταν κόπηκε το νήμα της ζωής του έπειτα από πυροβολισμό.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (μεταξύ άλλων) άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του στο Ορλάντο.

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του Έντριαν Πέιν - «Πυροβόλησε το παιδί μου»

Τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά ο δράστης ο οποίος είναι ο 29χρονος Λόρενς Ντόριτι συνελήφη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Ο Ντόριτι βρισκόταν ακόμη στον τόπο του εγκλήματος όταν έφθασε η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας, ενώ ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς πριν από τη σύλληψή του.

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του Έντριαν Πέιν - «Πυροβόλησε το παιδί μου»