Τέιλορ Σουίφτ: Σπάει το ρεκόρ των Beatles που κρατούσαν για 54 χρόνια

Έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που κέρδισε τρεις φορές το βραβείο Grammy. To άλμπουμ της έφτασε στην κορυφή του βρετανικού chart.

H αμερικανίδα, Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε και έσπασε ένα ρεκόρ των Beatles που κρατούσε εδώ και δεκαετίες, με την ταχύτητα με την οποία βρέθηκαν τρία άλμπουμ της στην κορυφή του βρετανικού chart.

Το «Fearless» (Taylor’s Version), με τα νέα τραγούδια που ηχογράφησε η Τέιλορ, ανέβηκε στην κορυφή του βρετανικού chart την Παρασκευή, μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του «Folklore» και του «Evermore».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέτυχε να φτάσει στην κορυφή μέσα σε μόλις 259 ημέρες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχαν εδώ και 54 χρόνια οι Beatles, με τρία άλμπουμ στην κορυφή του chart μέσα σε 364 ημέρες. Τα «σκαθάρια» το είχαν πετύχει αυτό με τα άλμπουμ «Help!», «Rubber Soul» και «Revolver».

Το 2021 φαίνεται να είναι η τυχερή χρονιά της Τέιλορ Σουίφτ, καθώς φέτος έγινε και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που κερδίζει τρεις φορές το Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Πλέον στο ενεργητικό της έχει επτά άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή του βρετανικού chart, αλλά το τελευταίο ίσως έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς με την εκ νέου ηχογράφηση των τραγουδιών της προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της μουσικής της, έπειτα από τη διαμάχη της με τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Σκούτερ Μπράουν.

Σχετική είδηση: ΤΕΪΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ
GRAMMYS: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.