Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ότι σε Μαξίμου και οδό Πειραιώς γίνονται συζητήσεις με τον τραγουδιστή Αργυρό προκειμένου να τον κατεβάσουν υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, στις προσεχείς εθνικές εκλογές!
Ο δημοφιλής τροβαδούρος ο οποίος ξεκίνησε από τηλεοπτικό διαγωνισμό, έκανε έναν καλό γάμο και απέκτησε πλούσιους φίλους με ισχύ και παρέμβαση φιλοδοξεί να γίνει Ρέμος στη θέση του Ρέμου, όσον αφορά την απήχηση στη βάση αλλά και στην καλή κοινωνία και τα υψηλά εισοδηματικά στρώματα!
Και ως εκ τούτου λέγεται ότι «ακούει» το ενδιαφέρον της ΝΔ, να καταστεί πολιτευτής στο Νότιο Τομέα όπου και θα ανταγωνισθεί πολιτικά μεγαθήρια όπως ο Ν. Δένδιας για παράδειγμα!
Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται από τους βαθιά μυημένους στο πολιτικό παρασκήνιο έχει να κάνει με το τι τελικά εξυπηρετεί αυτή η επιλογή! Είναι αμερικανικός δάκτυλος;
Εξυπηρετεί στη σύσφιξη σχέσεων με τις ΗΠΑ λόγω της στενής φιλικής σχέσης της Κίμπελι Γκιλφόιλ με τον νεαρό αοιδό που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Άλμπερτ Χολ;
Ή μήπως αποτελεί ένα ωραίο «δώρο» για τον Νίκο Δένδια, τον πιο δημοφιλή πολιτικό, Νο1 σε ψήφους στον Νότιο Τομέα και πρώτη φαβορί να διαδεχθεί τον Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος;
Υπό την έννοια ότι, μια «πρωτιά» του δημοφιλούς Αργυρού στο Νότιο Τομέα θα «τσαλάκωνε» ανεπανόρθωτα το προφίλ του εν δυνάμει νέου αρχηγού της κεντροδεξιάς Παράταξης!
Διαβάστε ακόμη:
- Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με 61,29%
- Θετική για τις ελληνικές τράπεζες η UBS – Ξεκινά η αύξηση των επιτοκιακών εσόδων
- Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί
- Πρόεδρος κτηνοτρόφων Χανίων: Ζητάμε συγνώμη από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν