Παρακολουθώ με πραγματική έκπληξη πρώην τραπεζίτες και χρηματιστές, που λιγότερο ή περισσότερο έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και στην ελεύθερη πτώση του Χρηματιστηρίου, να διαγκωνίζονται για το ποιος… την έχει μεγαλύτερη – την συμβουλευτική επιτροπή!

Ο Σκουντέρης από το Αγρίνιο

Πρώτα βγαίνει ο Λάμπρος από το Αγρίνιο, ο Σκουντέρης (από το scuderia) όπως τον φώναζαν οι φίλοι του στα ανέμελα χρόνια της ΔΑΠ και του Πολυτεχνείου, λόγω της αγάπης του στις Ferrari! Και παριστάνει ότι έχει φτιάξει γύρω του το οβάλ γραφείο!

Συμβουλευτική επιτροπή επωνύμων με ειδίκευση στις δημόσιες σχέσεις και στα κονέ με τις τράπεζες, μέσα από τις οποίες ανδρώθηκαν και απέκτησαν υπόσταση!
Όλοι μαζί συνένοχοι στην καταστροφή της οικονομίας και της χώρας, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους σοφούς!

Το κόλπο με τα Αττικά Πολυκαταστήματα

Αλήθεια, χρειαζόταν ο Λάμπρος τους σοφούς της συμβουλευτικής επιτροπής για το… κόλπο με τα Αττικά Πολυκαταστήματα; Μήπως μπορεί να μας το εξηγήσει; Τι σχέσεις είχε με τους Κουτσολιούτσους ο… fund manager με τις ανοιχτές ακόμη υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη; Και τι ρόλο έπαιξαν οι φίλοι του οι τραπεζίτες στην κλοπή των «ασημικών» της Folli Follie;

Από καστανάς … σαλατάς!

Μετά τον Λάμπρο και τη συμβουλευτική του επιτροπή, να ’σου και ο Τόλης με τη δική του!!!

Προφανώς θα τον συμβουλεύουν αν η σαλάτα θα είναι χωριάτικη ή νισουάζ!

Η πλάκα, όμως, έχει και ένα όριο! Και καλό θα είναι όλοι αυτοί οι κύριοι που ενεπλάκησαν στη λειτουργία του συστήματος την ώρα της κρίσης, διαχειριστές, τραπεζίτες, βιομήχανοι και λοιποί προνομιακοί με τις τράπεζες επιχειρηματίες, να αφήσουν το καλαμπούρι και να μας αδειάσουν τη γωνιά! Γιατί είτε το θέλουν είτε όχι έχουν ταυτισθεί με το χθες που όλη η κοινωνία θέλει να βγάλει από τη μνήμη της!