Ο Άρης έχει στόφα μεγάλης ομάδας φέτος. Καταφέρνει να ξεπερνάει τα προβλήματα που του παρουσιάζονται, δείχνει χαρακτήρα και πολύ δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα από την ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει μια σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού που έπαιζε με δέκα από το 55’.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, έχασε πολλά την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Την επαφή του με τη δεύτερη θέση, το ηθικό του και διαπίστωσε ότι Σωκράτης Διούδης διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το έργο του για να βγει στην Ευρώπη δυσκόλεψε πάρα πολύ και ο Λάζλο Μπόλονι πρέπει να ανασυντάξει άμεσα την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’. Ο Μαουρίσιο πάσαρε στον Χουανκάρ και αυτός από αριστερά σέντραρε με φάλτσο και στο δεύτερο δοκάρι ο Σανκαρέ με κεφαλιά σκόραρε (1-0).

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 44’, όταν κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλεξανδρόπουλου στον Ρόουζ, μετά από φάουλ του Μανσίνι. Ο Μάνος εκτέλεσε στο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού επηρεάστηκαν στο 55’, όταν ο διαιτητής Τέβορ απέβαλλε τον Μαουρισίο με δεύτερη κίτρινη και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

Τελικά, ο Άρης ισοφάρισε στο 62’ με τη βοήθεια της τύχης. Ο Μπερτόλιο πάσαρε, ο Μολό τον έκοψε και η μπάλα από την κόντρα έφτασε στον Μάνο,  οποίος ισοφάρισε με πλασέ (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο 65′. Ο Σάκιτς σούταρε, ο Διούδης απέκρουσε ασταθώς και ο Ματέο Γκαρσία από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Νιάς, Μολό(69′ Ενγκμπακοτό), Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες(69′ Καμπετσής), Μαουρίτσιο, Σανκαρέ(80′ Μπουζούκης), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ(58΄ Σάντσες), Μακέντα(80′ Kαρλίτος)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν(58′ Ματίγια), Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα, Τζέκο(58′ Γκανέα), Μπερτόγλιο(86′ Σαντέ Σίλβα), Ματέο Γκαρσία(90+3′ Iωάννου), Μαντσίνι, Μάνος

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.