Κι όμως χάνει και η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκε τον… μάστορά της με την Τσέλσι και ο Καταλανός έχασε κατά κράτος τη μονομαχία από τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος με την τακτική που επέλεξε να ακολουθήσει έφερε σε δύσκολη θέση τους «πολίτες». Η Σίτι έχασε τον έναν από τους τέσσερις στόχους που κυνηγούσε. Έτσι η Τσέλσι νίκησε 1-0, έκλεισε θέση στον τελικό της 15ης Μάϊου και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Λέστερ και Σαουθάμπτον.

Από ασίστ του Βέρνερ ο Ζίγιεκ σκόραρε στο 6′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με τους Τζέιμς και Φερναντίνιο να έχουν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ντε Μπρόινε αποχώρησε τραυματίας και στο 55′ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Σίτι. Ο Μάουντ βρήκε εξαιρετικά τον Βέρνερ στην πλάτη της άμυνας, ο Γερμανός γύρισε για τον Ζίγιεκ που σε κενή εστία έκανε το 1-0 με προβολή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ζίγιεκ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά ο Στέφεν του είπε «όχι» ενώ στο 69′ ο Ντίας είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά. Στο 84′ ο Στέρλιγκ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο Πούλισικ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα (87’ Ζουμά), Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Ζιγές (79’ Έμερσον), Μάουντ (70’ Πούλισικ), Βέρνερ (79’ Χάβερτς)

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντίας, Μεντί, Ρόδρι, Φερναντίνιο, Τόρες (64’ Γκιντογκάν), Ντε Μπρόινε (48’ Φόντεν), Στέρλινγκ, Ζέσους

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.