Μοιρασιά βαθμών σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι δύο ομάδες μπορούν χωρίς άγχος να κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν και οι παίκτες για τις… διακοπές τους!

Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με τον Σάντσες με κεφαλιά μετά από κόρνερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι. Στο 6′ με ένα φοβερό γυριστό σουτ του Περέα και στο 12′ με τον Νίνη.

Εκεί που η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις ευκαιρίες, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφερε το ματς στα ίσια στο 29′, με τον Λιάσο να πετυχαίνει γκολ κόντρα στη ροή του ματς.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν θύμιζε καθόλου αυτόν του πρώτου μέρους, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ρίξει κατά πολύ ταχύτητα. Μόλις δύο καλές στιγμές σημειώθηκαν, μια για τον ΠΑΣ στο 83′ όταν εάν σουτ του Γροσδάνη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και μια για τον Βόλο στο 92′, με τον Μπαρτόλο να αστοχεί από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος(86′ Κιάκος), Κρητικός(81′ Μπάλλας), Ρενάτο(60′ Μπαρτόλο), Περέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πηλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς(46′ Σάλιακας), Κάστρο(68′ Nτομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης(68′ Γροσδάνης), Μπρένερ(68′ Λώλης), Παμλίδης(88′ Δούμτσης)

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.