Το ρετιρέ της στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να πουλήσει το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Μπέλα Χαντίντ.

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί είναι οι διάσημοι που έχουν πουλήσει κάποια ιδιοκτησία τους, και κάπως έτσι είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Σοκάρει η αποστεωμένη εικόνα της Μπέλα Χαντίντ - Δείτε πώς έγινε το μοντέλο  (βίντεο) | Pronews

Στη λίστα με αυτούς τους celebrities που πούλησαν το σπίτι τους μπήκε και η Μπέλα Χαντίντ, η οποία μετακόμισε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη το οποίο πούλησε στην τιμή ζήτησης των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ρετιρέ διαμέρισμα στο SoHo είναι 239 τετραγωνικά μέτρα με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Βρίσκεται σε ένα εξαώροφο κτήριο που διαθέτει 14 οικιστικές μονάδες.

Το κτήριο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο για χρήση από όλους τους ενοικιαστές, αλλά το διαμέρισμα της Bella διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι στον τελευταίο όροφο.

Η Μπέλα Χαντίντ αγόρασε το διαμέρισμα τον Ιούνιο του 2020 έναντι 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων και ανακαινίστηκε πρόσφατα προτού μετακομίσει.
Το υπέροχο δωμάτιο του διαμερίσματος διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφείο. Κάτω από τη σκάλα προς το μπαλκόνι, υπάρχει μια αίθουσα κρασιών με χώρο για 100 μπουκάλια κρασί.

Η καταχώριση πραγματοποιήθηκε από τον Ryan Serhant, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις εκπομπές Bravo Million Dollar List: New York και Sell It Like Serhant.

Το διαμέρισμα πωλήθηκε αφού κυκλοφόρησε στην αγορά για μόλις μία εβδομάδα, σύμφωνα με το Page Six.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr