Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με buzzer beater στο 93’ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στον Ατρόμητο και τον γλίτωσε από μεγάλες περιπέτειες. Αντίθετα ο ΟΦΗ είναι ο μεγάλος χαμένος αφού κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις μια πολύτιμη νίκη που θα του έδινε βαθμολογική ανάσα στη μάχη τής παραμονής. Μετά την ισοπαλία όμως κινδυνεύει να βρεθεί στην προτελευταία θέση.

Οι κρητικοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος του ημιχρόνου, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 21’ ο Βάτερμαν έσωσε την ομάδα του λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, με τον Γιακουμάκη να μην προλαβαίνει για χιλιοστά. Μάλιστα στο κόρνερ που ακολούθησε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε και πάλι την ομάδα του Νιόπλια, κρατώντας έτσι το μηδέν.

Ο Ατρόμητος κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ένα λεπτό πριν από την ανάπαυλα! Ο Μανούσος έστρωσε στο πέναλτι και ο Μουνίθ εκτέλεσε άψογα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει την επέμβαση. Ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR, διαπιστώθηκε πως ο Μανούσος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε πιο σοβαρός και απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με μία εξαιρετική κεφαλιά του Διαμαντή, την οποία έβγαλε ο Γιαννιώτης σε κόρνερ. Στο 66′ ο Ντε Γκουζμάν διαμαρτυρήθηκε για χέρι, με τον VAR να ελέγχει τη φάση και να δικαιώνει τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, γράφοντας το 1-0!

Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία από εκεί και πέρα και άρχισε να πιέζει ασφυκτικά τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε το υπέρ τους αποτέλεσμα, ωστόσο στις καθυστερήσεις o Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε με μία όμορφη κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, το οποίο ευνοεί την ομάδα του Περιστερίου…

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης(87′ Βαφέας), Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης(60′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σολίς(60′ Ουές), Σαρδινέρο(71′ Γρίβας), Γιάννου(60′ Λυμπεράκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο(77′ Τομάσεβιτς), Σάλομον(84′ Εντομβόνγι), Νάτσος(71′ Χριστοδουλόπουλος) , Ούμπιδες(84′ Ραμπέλο), Μουνίθ, Γιακουμάκης(71′ Κωτσόπουλος), Μανούσος

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.