Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας, αποκάλυψε τα σχέδια της να εγκαταλείψει τη χώρα της και να μετακομίσει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια όπου βρίσκεται ο φίλος της.

Η 49χρονη μίλησε στη νορβηγική εφημερίδα VG και είπε ότι μαζί της θα πάρει και τα παιδιά της: τη 17χρονη Maud Angelica, τη 15χρονη Leah Isadora και τη 12χρονη Emma Tallulah.

«Αυτό το διάστημα υπάρχει και ο κορωνοϊός και είναι δύσκολο να κάνουμε προγραμματισμό, ωστόσο σχεδιάζουμε να μετακομίσουμε. Τα παιδιά μου φυσικά θα έρθουν μαζί μου. Θα ερχόμαστε όμως συχνά στη Νορβηγία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μάρθα Λουίζ μοναχοκόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε’ και της βασίλισσας Σόνια, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με τον σαμάνο Ντούρεκ διάσημο στο Λος Αντζελες με πελάτισσα τη Γκούινεθ Πάλτροου.

«Δεν θα επιλέξω εγώ έναν άνδρα, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ιδέες σας, δεν θέλω να είμαι μέρος των ψευδαισθήσεών σας», είπε η πριγκίπισσα.

Οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν αλλά η πανδημία χάλασε τα σχέδια τους και μάλιστα τους έχει κρατήσει μακριά μήνες.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά του και νιώθει ότι «έχει συνθλιβεί».

Η πριγκίπισσα έχει περάσει πολύ δύσκολα καθώς ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. Ο Άρι Μπεν, με τον οποίο η πριγκίπισσα πήρε διαζύγιο το 2017 -το πρώτο στη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας- είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 47 ετών το 2019, αφήνοντας πίσω του τα τρία παιδιά τα οποία απέκτησε μαζί της.

Το ζεύγος ήταν παντρεμένο από το 2002. Την ίδια χρονιά ο Μπεν είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, κατά την διάρκεια συναυλίας των Βραβείων Νόμπελ.

Η πριγκίπισσα Μάρθα με τον πρώην σύζυγο της, Άρι Μπεν

Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» ήθελαν μάλιστα τη σχέση της Μάρθας με τον σαμάνο να «ευθύνεται» για την αυτοκτονία του Μπεν.

Έκτοτε η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, απολαμβάνοντας τον έρωτά της στο πλευρό του σαμάνου Ντάρεκ Φερέτ.

Η Μάρθα και ο αμφιφυλόφιλος-σαμάνος (ιερέας, «μάγος» – γιατρός και αρχηγός της θρησκείας του σαμανισμού), ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2019 και από τότε η πριγκίπισσα έχει ανεβάσει πολλές κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Οι πρώτες τους φωτογραφίες εμφανίστηκαν τον Νοέμβριο του 2018. Σύμφωνα, πάντως, με κάποιες αναφορές, στην αρχή η πριγκίπισσα ήταν η πελάτισσα του σαμάνου. Πριν από την πριγκίπισσα Μάρθα είχε σχέση μ’ έναν άνδρα, με το όνομα Άνταμ.

Ο Βέρετ δίδαξε πιλάτες για λίγο και εργάστηκε λίγο ως ηθοποιός. Ξαφνικά σε ηλικία 27 ετών του πήρε 4 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, όπως λέει στο βιβλίο του, για να ανακαλύψει το νέο του εαυτό, μετά από μία σχεδόν επιθανάτια εμπειρία που είχε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr