Ο πρώην τερματοφύλακας από την Κολομβία, Ρενέ Χιγκίτα πρότεινε το Copa América να πάρει το όνομά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Θα είναι ένα αφιέρωμα στην μνήμη του θρύλου του ποδοσφαίρου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Νοεμβρίου στο Μπουένος Άιρες.

«Είμαστε έτοιμοι να δούμε τις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αμερικής. Το Copa América που πρόκειται να διοργανώσουν η Κολομβία και η Αργεντινή πλησιάζει. Αυτό θα πρέπει να είναι αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα, το Copa América Diego Armando Maradona», ανέφερε ο Χιγκίτα στα social media.

Το Copa América, το οποίο ήταν προγραμματισμένο το 2020 στην Αργεντινή και την Κολομβία, αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα πραγματοποιηθεί και στις δύο χώρες από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Όσον αφορά το Copa América, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Aλμπέρτο Φερνάντες, δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι ανησυχεί πώς οι αγώνες αυτού του τουρνουά και του Copa Libertadores, θα μπορούσαν να αυξήσουν τα κρούσματα κορωνοϊού, και τόνισε ότι οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.