Η Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει τα… εσωτερικά μέτωπα προτού βγει στην μεταγραφική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό έγινε η πρόταση ανανέωσης στον Λούκα Μόντριτς και τον Καρίμ Μπενζεμά. Σύμφωνα με την Diario As ο Κροάτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη πρόταση που του έχει τεθεί από τη «Βασίλισσα» και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο Ζινεντίν Ζιντάν πιθανότατα να είναι ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.

Ο Κροάτης συμπληρώνει εννιά χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη. Έχει ζήσει τα πάντα στη «Βασίλισσα». Μα πάνω από όλα έχει συμβάλλει σε τεράστιες επιτυχίες της ομάδας.

Η περίπτωση Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά τη φετινή σεζόν αποδεικνύει πως είναι ο ηγέτης της «Βασίλισσας». Ο ποδοσφαιριστής που στα δύσκολα φωνάζει παρών και καθαρίζει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Με 25 τέρματα σε 35 συνολικά συμμετοχές είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης στην ομάδα του Ζιντάν. Το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο η Ρεάλ θέλει να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στη Μαδρίτη.

L’ Equipe και Marca υποστηρίζουν πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό για επέκταση του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο Μπενζεμά θα παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.