Ο Καναδός νομοθέτης και μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων, Γουίλιαμ Έιμος, έκανε μια μάλλον ασυνήθιστη είσοδο σε διαδικτυακή συνδιάσκεψη, όπου εμφανίστηκε…γυμνός στις οθόνες των συναδέλφων του.

Ο 46χρονος Έιμος, εκπρόσωπος του Κεμπέκ, δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερά του ήταν ανοιχτή όσο αυτός άλλαζε- όπως είπε αργότερα- ρούχα, έχοντας προηγουμένως πάει για τρέξιμο.

Έτσι, προς έκπληξη των υπόλοιπων βουλευτών, εμφανίστηκε εντελώς γυμνός μέσα στο γραφείο του και πλαισιωμένος από τις σημαίες του Καναδά και του Κεμπέκ.

«Επρόκειτο για ένα ατυχές σφάλμα», δήλωσε αργότερα ο Έιμος, μιλώντας σε ρεπόρτερ του καναδικού τηλεοπτικού καναλιού CTV.

γυμνός

«Η κάμερά μου άνοιξε κατά λάθος, ενώ εγώ άλλαζα τα αθλητικά μου ρούχα με τα ρούχα της δουλειάς. Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου για αυτό τον μη ηθελημένο περισπασμό», συμπλήρωσε.

Κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης- και έχοντας προηγουμένως καταφέρει να ντυθεί- ο Έιμος δεν είχε μιλήσει καθόλου.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, δεν φαίνονται τα… επίμαχα σημεία του βουλευτή, γιατί τα κρύβει το κινητό που κρατά ο ίδιος. 

Η υπεύθυνη κομματικής πειθαρχίας του Φιλελεύθερου Κόμματος, όπου ανήκει ο Έιμος, Κλοντ ντε Μπελφέιγ, φέρεται να συζήτησε με τον Έιμος και άλλα μέλη του κόμματος σχετικά με το συμβάν και αφού τελείωσε η συνδιάσκεψη.

Σύμφωνα με αναφορές, η ντε Μπελφέιγ υπενθύμισε σε όλους πως οι κανόνες ευπρέπειας της Βουλής απαιτούν οι βουλευτές να είναι ντυμένοι με τα κατάλληλα ρούχα- των εσωρούχων συμπεριλαμβανομένων.

https://twitter.com/ChrisGNardi/status/1382454912785735682

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.