Μετά την είδηση του reunion της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends) ακολούθησε η είδηση ότι η Τζένιφερ Άνιστον θα υιοθετήσει παιδί.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά η Τζένιφερ Άνιστον είχε ανακοινώσει στα «Φιλαράκια» της ότι πρόκειται να υιοθετήσει παιδί και πιο συγκεκριμένα ένα κορτσάκι από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion. Σύμφωνα με το Closer η ηθοποιός θεώρησε πως η επανένωση αυτή με τους παλιούς της φίλους και συναδέλφους, ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή να μοιραστεί με όλους τα υπέροχα νέα της μητρότητας!

Η Τζένιφερ Άνιστον διαψεύδει ότι θα υιοθετήσει παιδί

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν θα υιοθετήσει παιδί

Ο εκπρόσωπος της 52χρονης Άνιστον σύντομα διέψευσε τις φήμες και δήλωσε στην Daily Mail: «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων για υιοθεσίες που δεν έχουν συμβεί ποτέ αλλά και για εγκυμοσύνες «φαντάσματα».

Ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ, με τρίτο πρόσωπο την Αντζελίνα Τζολί, έφερε την ηθοποιό στο «μάτι του κυκλώνα των media» με τον χειρότερο τρόπο.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα ενός παιδιού, αλλά προς το παρόν ασχολείται με την καριέρα της και τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.