Στο στενό επιτελείο του Μαξίμου και με παρουσία στον πρωινό καφέ, δυο προβεβλημένα κομματικά στελέχη θεωρούνται ως «βαθιά λαρύγγια»!

Υπό την έννοια ότι δεν διασφάλιζαν το απόρρητο των συζητήσεων σε υψηλό επίπεδο και πως αμέσως μετά το πέρας του πρωινού καφέ ενημέρωναν συστήματα επικοινωνιολόγων και δημοσιογράφους νταραβεριτζήδες με τους οποίους είχαν αποκτήσει προνομιακή σχέση.

Για να καταλαβαίνετε και οι δύο βρίσκονταν επί μακρόν πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη κυρίως πριν εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας και λίγο μετά!

Οι δύο πρώην ισχυροί της οδού Πειραιώς, μολονότι διατήρησαν τη σχέση με τον πρωινό καφέ, εντούτοις διακριτικά απομακρύνθηκαν από το στενό περιβάλλον, λόγω του παρελθόντος των διαρροών και του προσωπικού παιχνιδιού με επιχειρηματικές  υποθέσεις καίριες και καθοριστικές που αγνοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Σήμερα, μετά την …εξορία στη Βουλή, ο ένας πιέζει να επιστρέψει στον προσεχή ανασχηματισμό λαμβάνοντας θέση υφυπουργού ως ένδειξη εκτίμησης των υπηρεσιών του τις δύσκολες μέρες της αντιπολίτευσης, ενώ ο άλλος θέλει να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα ισχυρίζεται ότι με την εμπειρία του μπορεί να συμβάλει, μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη που έχει αναλάβει το κρίσιμο αυτό ζήτημα, στην επιστροφή της απολιτίκ νεολαίας , που σύμφωνα με τα γκάλοπ προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου, στη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνητικό σχηματισμό!!!

Τα βαθιά λαρύγγια επιστρέφουν... Μαζί τους και η αβεβαιότητα για το μέλλον της κυβέρνησης και της παράταξης…

Βεβαίως την τελευταία λέξη έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.