Η Τσέλσι, παρά την ήττα πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά αφού είχε κερδίσει στο πρώτο ματς 2-0 την Πόρτο. Οι «Δράκοι» πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για την ανατροπή αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν μια νίκη γοήτρου με γκολ του Ταρεμί στο 90+4’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έγινε στην Ισπανία και όχι στην Αγγλία, λόγω του κορωνοϊού και των περιορισμών που ισχύουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 9’ με τον Μάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Εμπεμπά και έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, η Πόρτο απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Κορόνα. Ο μεσοεπιθετικός των «Δράκων» σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στο 33’ ο Κορόνα βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μεντί.

Στο 55’ ο Πούλισικ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Τσέλσι έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά ο Εμπεμπά απέκρουσε την προβολή του Μάουντ. Στο 67’ ο Μεντί είπε «όχι» στον Ταρεμί, που προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά. Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με το σκορ στο 0-0. Ο Ταρεμί όμως είχε διαφορετική άποψη. Ο επιθετικός της Πόρτο στο 90+4’ με ωραίο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μεντί και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Μάουντ (87’ Ζιγές), Χάβερτς (90+2’ Ζιρού), Πούλισικ

ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Μαναφά (75’ Νανού), Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Γκρούιτς (63’ Ταρεμί), ΣέρτζιοΟλιβέιρα (84’ Βιέιρα), Οτάβιο, Ουρίμπε, Μαρεγκά (75’ Εβανίλσον), Κορόνα (75’ Ντίαθ)

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.