Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά παρά την ήττα με 1-0 από τη Μπάγερν, χάρη στο 3-2 του πρώτου αγώνα. Έτσι οι Γάλλοι πήραν και την εκδίκησή τους από τους Γερμανούς για την ήττα στον περσινό τελικό και τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ για να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του, ενώ ο Νεϊμάρ είχε τρία δοκάρια σε διάστημα πέντε λεπτών!

Η Παρί απείλησε πρώτη με τον Εμπαπέ να μην βρίσκει στόχο στο 3’ ενώ ο Σανέ είχε ένα καλό σουτ στο 26′ για την Μπάγερν.

Για να φτάσουμε στο πεντάλεπτο του τρόμου για τη γερμανική άμυνα που είδε τον Νεϊμάρ να κάνει ό,τι θέλει αλλά ο Νόιερ και τα δοκάρια να του στερούν το γκολ. Πρώτα στο 34′ με τον τερματοφύλακα της Μπάγερν να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού το σουτ του Βραζιλιάνου, στο 37’ το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει νέα βολίδα του Νεϊμάρ (πρώτα «χόρεψε» τον Κομάν), και στο 39′ σε τετ α τετ με τον Νόιερ ο Βραζιλιάνος σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι.

Και αφού δεν κατάφερε εκείνος να βάλει το γκολ, το έβαλε η Μπάγερν. Στο 40′ και ύστερα από μια ασθενή απόκρουση σε σουτ του Αλάμπα ο Τσούπο Μοτίνγκ με κεφαλιά έκανε το 0-1 και έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι και την πρόκριση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά ο Αλάμπα αστόχησε ενώ στο 53′ ο Νεϊμάρ προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα χάνοντας ακόμη μία τεράστια ευκαιρία. Παρά το ότι ο ρυθμός ήταν καλός ευκαιρίες μεγάλες δεν υπήρξαν στη συνέχεια με τον Εμπαπέ να σκοράρει στο 78′ αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν πίεσε με κάθε τρόπο, έβαλε την Παρί στην περιοχή της αλλά δεν κατάφερε να βρει το χρυσό δεύτερο γκολ και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας παίρνοντας απλά τη νίκη γοήτρου.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Ντάγκμπα, Ντανίλο, Κιμπεμπέ, Ντιαλό (58’Μπάκερ), Γκέιγ, Παρέδες, Ντι Μαρία (88’Ερέρα), Νεϊμάρ, Ντράξλερ (72’Κιν), Εμπαπέ

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερναντές, Ντέιβις (71’Mουσιάλα), Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο Μοτίνγκ (84’Μαρντίνεθ).

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.