Αναδείξαμε χθες μέσα από τη στήλη το ζήτημα των εξόδων του απερχόμενου προέδρου της Εθνικής κ. Μιχαηλίδη καθώς και των απολαβών του και των διαφόρων παροχών του!

Γράφτηκε μεταξύ άλλων πως η τράπεζα ενοικίαζε στον κ. Μιχαηλίδη κατά καιρούς σουίτα στη Μεγάλη Βρετανία, σουίτα στη Lagonissi resort και υπερπολυτελές  διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού!

Υπό αυτή την έννοια απευθυνόμαστε τόσο στο ΤΧΣ όσο και στη διοίκηση της Εθνικής και ρωτάμε:

Τι είδους παροχές έχει ο απερχόμενος πρόεδρος; Διαθέτει εταιρικές κάρτες, εταιρικό αυτοκίνητο, οδηγό, φύλαξη; Πόσα είναι τα έξοδα διαμονής του και των καλοκαιρινών διακοπών του;

Και εν πάσει περιπτώσει επειδή από το 2012 τέθηκε πλαφόν μισθοδοσίας στις διοικήσεις των τραπεζών από την DGcomp και επειδή η Εθνική τράπεζα αποτελεί ακόμη και σήμερα υπό επιτηρήση τράπεζα, ρωτάμε το ΤΧΣ κατά ποσόν ελέγχει ως οφείλει τις αμοιβές των τραπεζιτών, εάν έχουν υπερβεί στο σύνολο τους ή όχι το πλαφόν που έχει τεθεί από τους θεσμούς!

Και να μας ξεκαθαρίσουν εάν το πλαφόν παρακάμπτεται διά μέσω bonus και έξτρα παροχών που δίδονται στα υψηλόβαθμα στελέχη κατ εξαίρεση των ισχυόντων κανονισμών!

Γιατί εάν στην προκειμένη περίπτωση οι παροχές Μιχαηλίδη περιλαμβάνονται στον μισθό του όλα οκ!

Αν όμως συνιστούν υπερβάσεις δια της πλαγίας, εγείρεται μείζον ζήτημα ηθικής και όχι μόνον, τάξης!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.