Η Λαμία με πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 με ανατροπή και εξασφάλισε τη συμμετοχή της και την επόμενη σεζόν στη Super League.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 2-1 και πλέον έφτασε στους 30 βαθμούς. Από την πλευρά της η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη με 34 βαθμούς είναι ήσυχη και μπορεί να ετοιμάσει τα πλάνα για τη νέα περίοδο.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η Λαμία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνοντας ποια ομάδα έχει το πραγματικό κίνητρο στην αναμέτρηση και μάλιστα η ευκαιρία του 3’ με τον Τζανδάρη λίγο έλειψε να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με το… καλημέρα. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, δέχθηκαν από το… πουθενά το γκολ, όταν στο 10’ ο Μπρένερ εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη περιοχή από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει τίποτα άλλο αξιοσημείωτο και η δράση μεταφέρθηκε για το δεύτερο μισό, στο οποίο η Λαμία παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Με την έναρξή του, ο Ντέλετιτς εκτέλεσε αριστουργηματικά το φάουλ στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος παίκτης γλίτωσε το σοκ ένα λεπτό αργότερα (48’), αφού στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι.

Πέρα, όμως από αυτή τη φάση, η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν φανερό ότι ήταν πιο απειλητική, ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, με χαρακτηριστικότερη ευκαιρία αυτή στο 73’, όταν ο Ντέλετιτς από την κεφαλιά-πάσα του Καραμάνου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 82’ όμως δεν… συγχώρησε και με την ασίστ του Βασιλακάκη και το δικό του αριστερό πλασέ, διαμόρφωσε το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Οικονομόπουλος (62′ Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν (23′ Πήλιος) – Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (83′ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (83′ Λιάσος) – Καρτάλης (62′ Παμλίδης), Μιλιντσεάνου

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί – Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (75′ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88′ Γκούγκα), Καραμάνος.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.