Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν και δεν βρισκόταν στην πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα» θα συμμετάσχει εκ των υστέρων καθώς είπε το πολυπόθητο «ναι» και η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία της στο ριάλιτι έχει ξεκινήσει.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έπειτα από πολλές συζητήσεις που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεση της και να μπει στο παιχνίδι.

Τις τελευταίες ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Από τα σαλόνια στα αλώνια»

Την αποκάλυψη της συμμετοχής της έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο όπου το μοντέλο δεν έκρυψε την χαρά της για την επικείμενη συμμετοχή της στο reality.

«Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», ανέφερε στο βίντεο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπου εμφανίζεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, φορώντας μόνο το μαγιό της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.