Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δύο παρουσιαστές είχαν συνεργαστεί σε παλαιότερη εκπομπή του MEGA, στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τις νέες αλλαγές στην εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου με καυστικά σχόλια. Οι πιστοί ακόλουθοι της παρουσιάστριας θέλησαν να την ενημερώσουν σχετικά με τα αιχμηρά έως σκληρά σχόλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει με retweets xθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε για σχόλια που αναδημοσιεύει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στα προσωπικά του social media, για την εξωτερική της εμφάνιση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

«Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια σε επόμενο της μήνυμα.

Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου είχε γνωστοποιήσει: «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow. Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.