Πρόγευση του νέου Amarok μάς δίνει η Volkswagen. Είναι οφθαλμοφανές ότι η Volkswagen επέλεξε πιο επιθετική σχεδίαση για το επερχόμενο Amarok. Παρατηρήστε στην όψη του την αλουμινένια προστατευτική ποδιά, η οποία στη βάση της ενσωματώνει πορτοκαλί γάντζους ρυμούλκησης και πιο πάνω ένα ασορτί βαρούλκο.

Η μάσκα είναι πλατύτερη και ενσωματώνει λεπτότερα φωτιστικά σώματα. Στο εμπρός καπό αναπτύσσονται έντονες νευρώσεις, ενώ στην οροφή τοποθετούνται Led φώτα. Το διπλοκάμπινο νέο Amarok πατάει σε μεγάλους δίχρωμους τροχούς, οι οποίοι ντύνονται με off-road ελαστικά.

Τα φτερά είναι τονισμένα, η οροφή διαθέτει ράγες και η καρότσα rollbar. Τεχνικά χαρακτηριστικά του προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και κορυφαία έκδοση R του Amarok στο πνεύμα του Ranger Raptor.

Το νέο Amarok θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο συνεργασίας της Volkswagen με τη Ford που ανακοινώθηκε πριν δύο χρόνια, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα T7. Επομένως, θα έχει δεσμούς «αίματος» με το Ranger. H συνεργασία της Volkswagen και της Ford στα επαγγελματικά οχήματα περιλαμβάνει επίσης τα βαν Caddy και Transit Connect, τα οποία θα έχουν επίσης κοινό DNA.

Η αποκάλυψη του Amarok  αναμένεται το 2022, ενώ η παραγωγή του θα πραγματοποιείται σε εργοστάσιο της Ford στη Ν. Αφρική. Εκεί θα επενδυθούν περισσότερα από 1 δισ. δολάρια για την επέκταση και αναβάθμιση του εργοστασίου.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.