Πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ το καλοκαίρι. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ως τώρα, άλλα τα περισσότερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε μιλήσει με τον Ράσταβατς, αλλά η περίπτωση αυτή δεν… περπάτησε για πολλούς λόγους.

Επίσης πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη (όχι φυσικά ο Παπαδημητρίου), έχει μιλήσει με τον Αργύρη Γιαννίκη και έχει συμφωνήσει μαζί του να αναλάβει την ΑΕΚ! Την περίπτωση του Γιαννίκη είχε εξετάσει η ΑΕΚ και όταν έφυγε ο Μάσιμο Καρέρα, όμως τότε ο Μελισσανίδης προτίμησε τον Μανόλο Χιμένεθ που είχε περισσότερη εμπειρία και είχε περάσει με επιτυχία από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ κατακτώντας μάλιστα και ένα πρωτάθλημα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θέλει να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Γιαννίκη, ο οποίος έχει δώσει σαφή δείγματα της δουλειάς του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φοβάται να πάρει το ρίσκο. Η κατάσταση στην Ένωση είναι οριακή και δεν δικαιολογείται νέα αποτυχία. Το ερώτημα είναι αν ο Γιαννίκης μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος τη στιγμή που δεν έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες στις οποίες δεν δικαιολογούνται εύκολα οι αποτυχίες.

Εύλογο λοιπόν και το δίλημμα του Μελισσανίδη: να εμπιστευθεί έναν άπειρο προπονητή, με σπουδαία όμως δείγματα δουλειάς ή να πάρει κάποιον έμπειρο προπονητή που θα επωμισθεί και την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας;

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.