Γυροβολιά έχει πάρει εκδότες και μιντιάρχες το τελευταίο διάστημα ο γνωστός στοιχηματζής Δημήτρης Μάρης, ο οποίος αναζητεί συμμάχους προκειμένου να επανέλθει στον χώρο των εκδόσεων και του Διαδικτύου!

Οι πληροφορίες λένε πως οι πρώτες συναντήσεις του έληξαν άδοξα καθώς ουδείς έδειξε ενδιαφέρον να συνεργαστεί – συνεταιριστεί μαζί του, παρά το γεγονός πως ο Δ. Μάρης όπως ο ίδιος αυτάρεσκα υποστηρίζει, έχει στην τσέπη 200 ζεστά εκατομμύρια ευρώ από την πώληση της Στοίχιμαν στον ΟΠΑΠ.

Έτσι, μετά τα δύο πρώτα «όχι», επιδίωξε και έκλεισε συνάντηση με τον παλιό του συνέταιρο στις έντυπες εκδόσεις Γιάννη Φιλιππάκη με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας στον χώρο των αθλητικών σάιτ με προσέγγιση την αγορά του στοιχήματος.

Η διαπραγμάτευση εκατοντάδων εκατομμυρίων με τους Αμερικανούς!

Την ίδια ώρα, ο Ροδόλφος Οντόνι της Sporting bet, φέρεται να βρίσκεται κατά πληροφορίες  στην τελική φάση διαπραγμάτευσης με κορυφαίο αμερικανικό όμιλο για ευρύτατη συμμαχία – συνεργασία στον τομέα του στοιχήματος!

Οι καλά γνωρίζοντες μιλάνε για big deal εκατοντάδων εκατομμυρίων, που θα ξεπεράσει κατά πολύ το ντηλ του Μάρη με τον ΟΠΑΠ!

Και εάν τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για την απάντηση του Ρ. Οντόνι στον Δ. Μάρη μετά το περίφημο deal της Betoto μια φορά κι έναν καιρό, όταν ξεκίνησε η διαχρονική μεταξύ τους διαμάχη σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.