Μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ κι ενώ στη Μαδρίτη κάνουν όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, ο Ζινεντίν Ζιντάν… άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του στο «Sky Italia» με τις οποίες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουβέντους, τονίζοντας πως του λείπει αρκετά η Ιταλία, αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής εκείνη τη στιγμή.

«Αν μου λείπει περισσότερο η Ιταλία ή ο Ντελ Πιέρο; Μου λείπουν και οι δύο. Η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου, πέρασα πέντε χρόνια στο Τορίνο και η Γιουβέντους είναι σημαντική για μένα. Αν έχω μέλλον στη Γιουβέντους; Τώρα είμαι εδώ, θα δούμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, βάζοντας «φωτιά» στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη «Μεγάλη Κυρία» ακόμα και φέτος το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο «Ζιζού» είναι ο μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας. Το μέλλον του Γάλλου τεχνικού στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν δεν είναι σίγουρο, ακόμα και μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ. Έτσι, στη Γιουβέντους περιμένουν τις εξελίξεις για να κάνουν την κίνηση τους. Άλλωστε, ο Γάλλος τεχνικός έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο, καθώς φόρεσε τη φανέλα του για πέντε χρόνια (1996-2001), προτού αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.