Σοκ προκαλεί το έγκλημα στην Κυπαρισσία, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας ηλικιωμένος άνδρας μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κυπαρισσία και μετά από λογομαχία για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου κατέληξε μετά από λίγη ώρα. Στη συνέχεια, ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Η ανακοίνωση της Γερμανός

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει με ανακοίνωση της ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.